اخبار مجلس شورای اسلامی

نقد علی: تمدید و صدور پروانه وکالت خارج از درگاه ملی مجوزها معتبر نیست

وکلاپرس- حجت الاسلام نقدعلی نائب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با اشاره به الزام کانون های وکلا به صدور و تمدید پروانه وکالت و … از طریق درگاه ملی مجوز ها و ترک فعل احتمالی مسئولان نهاد وکالت گفت: این امکان وجود دارد که وکلا برای ارائه خدمات خود دچار مشکل شوند.

به گزارش وکلاپرس، نائب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفت و گویی با تسنیم با اشاره به الزام کانون های وکلا به صدور و تمدید پروانه وکالت و … از طریق درگاه ملی مجوز ها طبق قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها گفت: برابر مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی، صدور مفاصاحساب مالیاتی برای متقاضیان تمدید پروانه وکالت، خارج از درگاه ملی مجوزهای کشور تخلف محسوب می‌شود و مسئولان مرتبط به اجرای این قانون مسئولیت سنگینی در این باره دارند.

نقدعلی در توضیح این موضوع گفت: قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که از خردادماه امسال لازم‌الاجرا شده، در بند پ ماده (۱۳) خود تصریح دارد که کانون‌های وکلای دادگستری و سایر نهادهای مربوطه، موظف به انجام تمامی مراحل صدور، تمدید، و تغییر مجوزها، تنها از طریق درگاه ملی مجوزهای کشور هستند.

بیشتر بخوانید:

سازمان مالیاتی تنها مجاز به پاسخگویی به درخواست‌هایی است که از طریق درگاه ملی مجوزها ارسال شده باشند

وی همچنین به ماده (۱۸۶) قانون مالیات‌های مستقیم اشاره کرد و گفت: طبق این ماده، تمدید پروانه وکالت نیازمند ارائه گواهی مفاصا حساب مالیاتی از اداره امور مالیاتی است. بنابراین، هیچ‌گونه تمدیدی بدون رعایت این رویه قانونی مجاز نیست و سازمان مالیاتی تنها مجاز به پاسخگویی به درخواست‌هایی است که از طریق درگاه ملی مجوزها ارسال شده باشند.

نقدعلی با هشدار نسبت به ترک فعل احتمالی توسط مسئولان صنفی حوزه وکالت تصریح کرد: عدم اجرای این قانون می‌تواند مشکلات جدی برای وکلا ایجاد کند و آن‌ها را در ارائه خدمات خود با موانع قانونی مواجه سازد.

این امکان وجود دارد که وکلا برای ارائه خدمات خود دچار مشکل شوند

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس اضافه کرد: در صورت عدم اقدام و ترک فعل متولیان صنفی وکالت، این امکان وجود دارد که وکلای محترم برای ارائه خدمات خود دچار مشکل شده و با اتمام مهلت پروانه تعدادی از وکلا، مشکلاتی برای این حوزه ایجاد شود. در چنین شرایطی مشخص نیست که چرا متولیان صنفی به خاطر لجاجت با قانون‌گذار، مصالح کشور و منافع وکلا را قربانی منافع خود می‌کنند تا همچنان قدرتشان را حفظ کرده و بتوانند با این اهرم فشار، وکلا را برای اجرای منویات خود تحت فشار بگذارند.

منبع: تسنیم

۳ Comments

  1. احسن به شما تمکین به قانون وظیفه همه است و مجلس نیست باید جلوی هر گونه مقاومت در برابر قانون با جدیت بایستد .

  2. اونی که معتبر نیست نماینده شدن با پنج درصد آرای حوزه انتخابیه به دلیل عدم مشارکت مردم هست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button