اخبارویژه

معاون قضایی دادگستری تهران: برخی تا پروانه وکالت برایشان صادر می‌شود، تیپ عوض می‌کنند

وکلاپرس- معاون قضایی و رئیس حوزه ریاست کل دادگستری استان تهران در نشست کارآموزان مرکز وکلای قوه قضاییه وکالت استان تهران نکاتی در خصوص حرفه وکالت متذکر شد.

به گزارش وکلاپرس و به نقل از ایسنا، اسماعیل حسن زاده(معاون قضایی و رییس حوزه ریاست کل دادگستری استان تهران) در نشست کارآموزان وکالت مرکز وکلای قوه قضاییه که روز گذشته (۱ آذر ۱۴۰۰) در مجتمع شهید بهشتی برگزار شد، گفت: قدر شأن وکالت را بدانید. قاضی و وکیل دو بال فرشته عدالتند و هیچ فرقی با هم ندارند و هر دو شرافت شغلی و محدودیت دارند.

بیشتر بخوانید: حرفه وکالت و چالش‌های اخلاقی آن در گفت و گو با فیلسوف اخلاق احد فرامرز قراملکی

ارتباطات کلامی وکلا اولین ابزار آنهاست

وی افزود: برای شغل و شأن شریف وکالت مقرراتی وجود دارد. قوانین وکالت را بخوانید و جایگاه شرعی‌تان را مطالعه کنید. ارتباطات کلامی وکلا اولین ابزار آنهاست زیرا موکل با مدرک دکترای شما کاری ندارد. منم منم برای دادگاه بدوی و تجدیدنظر و دیوان عالی کشور است؛ نه برای خواهان و وکیل و خوانده.

حسن زاده ادامه داد: بعضی از افراد تا پروانه وکالت برایشان صادر می‌شود تیپشان عوض می شود؛ اینکه کیف‌تان چه برندی داشته باشد مهم نیست بلکه شأن شما، وکالت آن هم با توانایی‌تان است.

تعامل وکلا با قاضی و طرفین پرونده و همکاران پیشکسوت مهم است

وی تاکید کرد: تعامل وکلا و رفتارشان با قاضی و طرفین پرونده و همکاران پیشکسوت مهم است. دعوای دو وکیل (طرفین پرونده) در دادگاه فاجعه است.

حسن زاده افزود: علم آکادمیک یک جایگاه و تجربه جایگاه دیگری دارد و کارآموزی چیز دیگری است. شما بدانید نخبه و شاگرد اول هم باشید؛ تجربه چیز دیگری است.

بیشتر بخوانید: منشور اخلاق حرفه ای وکالت

وی در پایان خطاب به کارآموزان وکالت گفت: وکالت تخصصی است و با رعایت توانایی و ضابطه‌مندی و اخلاق حرفه ای در رای آن را اثبات می کنید

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا