اخبار مجلس شورای اسلامی

حجت الاسلام نقد علی: همکاری با ایران اینترنشنال مشمول قانون تشدید مجازات جاسوسی است

وکلاپرس– نائب رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در بیان جزئیاتی از قانون تشدید مجازات جاسوسی گفت: رسانه های داخلی باید از هرگونه همکاری با ایران اینترنشنال خودداری کنند.

به گزارش وکلاپرس به نقل از خبرگزاری ایران ۲۴، نائب رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ایرادات قانون تشدید مجازات همکاری با رژیم صهیونیستی این هفته برطرف خواهدشد؛ اعلام کرد: قانون مذکور در هفته جاری برای اجرا ابلاغ خواهد شد؛ رسانه‌های فارسی‌زبان داخلی در صورت همکاری با رسانه‌ای مانند ایران اینترنشنال که ارتباط با رژیم صهیونیستی دارد، مشمول این قانون خواهند شد و باید از هرگونه همکاری با این رسانه خودداری کنند.

بیشتر بخوانید:

قانون تشدید  مجازات جاسوسی همین هفته ابلاغ خواهد شد

حجت‌الاسلام محمدتقی نقدعلی درباره همکاری رسانه‌های فارسی‌زبان داخلی با رسانه اینترنشنال، اظهار داشت: تشدید مجازات کسانی که با رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم همکاری می‌کنند، قانونی است که اخیراً در ایام دفاع ۱۲ روزه به تصویب مجلس رسید. این قانون صرفاً مختص به افراد خاص نیست و ایرادات جزئی آن به‌زودی در همین هفته برطرف و برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

ایران اینترنشنال اخیراً توسط هکرها مورد نفوذ قرار گرفته و ارتباطات آن فاش شده است

وی افزود: هر کسی که به هر عنوان با رژیم صهیونیستی یا دولت‌های متخاصم همکاری کند، اطلاعاتی در اختیار آنها بگذارد، اماکن را گزارش کند یا به نحوی از جنایت‌های آنها حمایت کند، مشمول این قانون خواهد شد. نمونه بارز این موضوع، همکاری ایران اینترنشنال است که اخیراً توسط هکرها مورد نفوذ قرار گرفته و برخی ارتباطات آن به شکل عمومی و خصوصی فاش شده است.

عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون قضایی مجلس توضیح داد: شبکه‌های ماهواره‌ای و رسانه‌های متعددی که چنین عملی را مرتکب شوند، مشمول این قانون خواهند شد و حتی می‌توان آنها را در چارچوب تبادل مجرمین یا موارد اینترپل، به ایران مسترد کرد و تحت محاکمه قرار داد.

بیشتر بخوانید:

این قانون جدید نیست و تنها مجازات‌ها را تشدید کرده است

حجت‌الاسلام نقدعلی تصریح کرد: تفاوتی نیست؛ اگر مواردی صدق حمایت و همکاری با دولت‌های متخاصم داشته باشد، قطعاً مشمول این قانون خواهد بود. البته این قانون جدید نیست و تنها مجازات‌ها را تشدید کرده است. اگر مصداق جرم محاربه یا اصرار باشد حکم آن مشخص است و اگر کمتر باشد، در این قانون مجازات تعیین شده است.

وی درباره زمان دقیق  رفع اشکالات این قانون گفت: در این هفته به فضل خدا ایرادات این قانون رفع خواهد شد؛ در حال حاضر در کمیسیون مطرح شده و فعلاً نمایندگان در حوزه‌های انتخابیه هستند. این هفته موضوع در دستور جلسه مجلس قرار خواهد گرفت.

نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس  در پاسخ به اینکه با توجه به اعتراف رسانه اینترنشنال به همکاری با رژیم صهیونیستی، آیا همکاری رسانه‌های فارسی زبان داخلی با این رسانه مجاز است؟ اظهار داشت: طبق قانون، عملی که خود رسانه‌ها انجام می‌دهند اگر مصداق همکاری با رژیم صهیونیستی باشد، قطعاً شامل قانون است. در اختیار گذاشتن محتوا یا موارد مشابه مصداق همکاری محسوب می‌شود. به یقین، همکاری با این رسانه که ممکن است مصداق همکاری با رژیم صهیونیستی و دولت‌های متخاصم باشد، رسانه‌ها باید از هرگونه همکاری با آن خودداری کنند.

بیشتر بخوانید:

لوح تقدیر رسمی از دفتر نتانیاهو، برای ایران اینترنشنال

از زمان تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان، علاوه بر تبعات گسترده برای مردم ایران، عملکرد رسانه‌ها نیز به‌دقت زیر ذره‌بین قرار گرفت. در این میان، تلویزیون فارسی‌زبان ایران اینترنشنال بارها اصول اخلاق حرفه‌ای روزنامه‌نگاری را نقض کرده است. گروه سایبری «گمنامان» پس از هک ایمیل‌های محرمانه این شبکه، سندی منتشر کرد که به گفته این گروه، لوح تقدیر رسمی از دفتر نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، برای ایران اینترنشنال است.

ایران اینترنشنال تنها در خدمت اهداف رژیم صهیونیستی عمل می‌کند

این رسانه که ماه‌ها حملات سایبری به زیرساخت‌های خود را پنهان کرده بود، نهایتاً پس از افشای اسناد غیرقابل انکار، مجبور به اعتراف شد.

ایران اینترنشنال ابتدا گزارش هک شدنش را شدیداً تکذیب و آن را «جعلی و بی‌اساس» خواند، اما در نهایت پذیرفت که از تابستان ۲۰۲۴ تحت حملات سایبری بوده و این موضوع را عمداً مخفی نگاه داشته است تا مبادا همکارانش در ایران به خاطر ترس از افشا، همکاری خود را قطع کنند.

ایران اینترنشنال با این رفتارهای فریبکارانه، نشان داده است که نه به مخاطبان خود وفادار است، نه به همکاران داخلی‌اش، و تنها در خدمت اهداف شوم رژیم صهیونیستی عمل می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا