اطلاعیه مرکز وکلای قوه قضائیه استان اصفهان درباره اینترنت پرو برای اعضای مرکز وکلا
وکلاپرس- مرکز وکلای قوه قضائیه استان اصفهان در اطلاعیه ای پیرامون فعال سازی اینترنت پرو برای وکلای عضو مرکز وکلای قوه قضائیه اعلام کرد: تصمیم گیری در خصوص این موضوع برای وکلای مرکز وکلای قوه قضائیه با مرکز تهران است.
به گزارش وکلاپرس، در روزهای گذشته برخی از کانون های وکلای دادگستری در خصوص فعال سازی اینترنت پرو (طبقاتی) برای اعضا اطلاعیه هایی منتشر کرده بودند.
کانون وکلای دادگستری مرکز، آذربایجان غربی و خوزستان از فراهم شدن اینترنت پرو برای اعضای کانون خبر داده بودند و همچنین کانون وکلای دادگستری اصفهان و سمنان با صدور بیانیه هایی اینترنت طبقاتی را تبعیض ناروا دانسته و بر عدم استفاده از دریافت این امکانات تاکید کرده بودند.
در همین راستا مرکز وکلای قوه قضائیه استان اصفهان در اطلاعیه ای در پاسخ به پرسش اعضای این نهاد اعلام کرده است:
با توجه به سوال تعدادی از همکاران در خصوص اینترنت پرو به اطلاع می رساند تصمیم گیری در خصوص این موضوع برای وکلای مرکز با مرکز تهران می باشد.
بیشتر بخوانید:
- روایت های وکلا از قطعی اینترنت
- اینترنت پرو برای وکلا و کارمندان کانون وکلای دادگستری مرکز
- اطلاعیه کانون وکلای دادگستری خوزستان برای دریافت اینترنت پرو برای وکلا
- اطلاعیه کانون وکلای دادگستری آذربایجان غربی درباره بهرهمندی وکلا از اینترنت طبقاتی
- من یک وکیل دادگستری و دانش آموخته حقوق بین الملل هستم؛ اینترنت بخش جدایی ناپذیر کار من بود
- بیانیه کانون وکلای دادگستری سمنان؛ نه به اینترنت طبقاتی
- مخالفت هیات مدیره کانون وکلای دادگستری اصفهان با استفاده وکلا از «اینترنت پرو»





