حسن عبدلیان پور: با اجرای قانون تسهیل، طی سه سال به اندازه کل دوران فعالیت مرکز وکیل جذب شده است
فهرست
وکلاپرس- رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه گفت: درصددیم با مشارکت خردجمعی بحث قانون تسهیل را اصلاح کنیم.
به گزارش وکلاپرس به نقل از ایسنا، حسن عبدلیانپور در سفر به استان خراسان جنوبی و با حضور در همایش «بایدها و نبایدهای انتظامی» با بیان اینکه هیئت مدیره وکلا و کارشناسان خراسان جنوبی اقدامات خوبی در راستای بهبود کیفیت خدمات به اعضای مرکز و جامعه انجام دادهاند، اظهار کرد: تلاش ما بر این بوده که استانها را به لحاظ امکانات و تجهیزات فنی و نرم افزاری ارتقا دهیم و این مسئله را امروز در استان خراسان جنوبی به خوبی مشاهده میکنیم.
وی در مورد همایش و کارگاه آموزشی در حوزه انتظامی بیان کرد: تبیین مسائل انتظامی برای تمامی اعضای مرکز امری واجب و ضروری است و باید وکلا، کارشناسان و مشاوران ما نسبت قوانین و مقررات انتظامی آگاه و بر آن مسلط باشند تا مشکلاتی برای خودشان و دیگران به وجود نیاورند.
بیشتر بخوانید:
- عبدلیان پور: هدف از تغییر منابع آزمون مرکز وکلای قوه قضائیه، تحویل وکیل تخصصی به جامعه است
- توضیحات عبدلیان پور درخصوص پرونده لو رفتن سوالات آزمون مرکز وکلای قوه قضاییه: همه متخلفان و خاطیان به صورت کامل شناسایی شدند
با اجرای قانون تسهیل، طی سه سال به اندازه کل دوران فعالیت مرکز وکیل جذب شده است
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با اشاره به قانون تسهیل، گفت: بر اساس این قانون طی سه سال گذشته به اندازه کل دوران فعالیت مرکز به مجموعه ما افزوده شده است و امروز جمعیتی بیش از ۱۲۰ هزار نفر را شامل میشویم؛ لذا ما باید خود را برای پذیرش این تعداد نیرو در حوزههای وکالت و کارشناسی رسمی و مشاوران خانواده آماده میکردیم.
وی با اشاره به این که یکی از مسائلی که باید به طور جد به آن توجه میشد مسئله انتظامی است، افزود: ما باید یک شبکه قوی در کل کشور ایجاد میکردیم یک قاضی در هر استان و قضات در شعبههای تجدید نظر، هیئت بدوی و هیئت تعیین صلاحیت را مستقر میکردیم که کار بسیار گسترده و مشکلی بود.
عبدلیانپور ادامه داد: این تعداد عضو برای یک نهاد ملی مستلزم ایجاد امکانات و و برنامهریزی منسجم بود تا استانها را به لحاظ سختافزاری و نرمافزاری ارتقا میدادیم که به لطف خدا این مهم به همت و تلاش همه اعضای مرکز محقق شده و امروز شاهد یک ساماندهی سراسری در حوزههای وکالت، کارشناسی و مشاوران خانواده هستیم.
امروز شرایطی نیست که یک وکیل در چند حوزه ورود پیدا کند
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با بیان اینکه ما یک راهبرد جدی در امر وکالت داریم و آن بحث وکالت تخصصی است، عنوان کرد: امروز شرایطی نیست که یک وکیل در چند حوزه ورود پیدا کند چرا که بحث تخصص مطرح است و ریاست قوه قضاییه نیز این رسالت را برعهده ما گذاشته تا امور را تخصصی کنیم.
عبدلیانپور درمورد اقدام مرکز در حوزه وکالت تخصصی، توضیح داد: درحال حاضر ما ۲ هزار وکیل در حوزه تخصصی جذب کرده و آموزش دادهایم و بدون تعصب در امر آموزش اساتید را براساس معیار علمی انتخاب کردیم تا بالاترین کیفیت را در آموزشهای تخصصی داشته باشیم.
بیشتر بخوانید:
کیفیت آموزش ما به قدری بالاست که از نهادهای موازی برای شرکت در کلاسها مراجعه میکنند
وی افزود: کیفیت آموزشهای ما در حوزه وکالت تخصصی به قدری بالاست که از دیگر نهادهای موازی و حقوقی نیز برای شرکت در این کلاسها مراجعه میکنند و ما با روی باز آنها را میپذیریم چرا که نگرش ما یک نگاه تخصصی و ملی است.
رئیس مرکز با اشاره به نیاز جامعه به رشتههای جدید در حوزه دعاوی مختلف، گفت: ما با نیازسنجی علمی و پالایش اطلاعات مختلف در حوزه حقوقی و سایر امور قضایی امروز رشتههایی همچون هوش مصنوعی، رمز ارز، پزشکی تخصصی، قراردادهای ورزشی و … را در دستور کار آموزشهای تخصصی قرار دادهایم و وکلایی با دانش بسیار بالا در این حوزهها به جامعه و دستگاه قضا معرفی خواهیم کرد.
از سند تحول قضایی جلوتر هستیم
عبدلیانپور با اشاره اجرای سند تحول قضایی در مرکز بیان کرد: ما هرآنچه که در سند تحول قضایی تکلیف شده بود را در دستورکار قرار دادیم و عملی کردیم. ما از سند تحول و اقدامات محوله جلوتر هستیم و کارهایی بزرگ را در دست داریم و دایره خدمترسانی مرکز را گسترده کردهایم.
رئیس مرکز درباره اقدامات صورت گرفته درمرکز، تصریح کرد: ما در هوشمندسازی و الکترونیکی سازی خدمات مرکز رشد بسیار شگرفی داشتهایم و امروز توانسته ایم با بومیسازی این تخصصها به صورت درونی فعالیت کنیم و نیازی به بیرون نداشته باشیم.
وی ادامه داد: ما بحث نشستهای تخصصی را به طور جد در دستور کار داریم و از هیئت مدیرههای استانی میخواهیم که این نشستها را در دستورکار قرار دهند و آن را به صورت گسترده پخش و منتشر کنند.
درصدد هستیم با مشارکت خردجمعی قانون تسهیل را اصلاح کنیم
عبدلیانپور در پایان افزود: ما درصددیم با همین مشارکت خردجمعی بحث قانون تسهیل را اصلاح کنیم و کیفیت اجرایی آن را ارتقا ببخشیم و در این زمینه با معاونت حقوقی ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی جلسات متعددی داشتهایم و در آیندهای نزدیک این مهم نیز محقق خواهد شد.
جناب عبدلیان ای کاش به زمان تاسیس مرکز نیز اشاره میکردید تا این گونه القا نشود که زمان تاسیس مرکز وکلا مربوط به سالیان دور است. زمان تاسیس مرکز وکلا ۱۳۹۷( باتوجه به اصلاح آئین نامه)است
سال تایسس مرکز ۱۳۸۰ است
1397 اسم و لوگوی مرکز تغییر کرد
عه واسه همین … سالی به جای یکی دوتا آزمون میگیری؟
خیلی هم خوب. مردم حق انتخاب بهتر و وکلا هم وقت بیشتر برای موکلین دارند.
حالا دیگه مهم نیست فکر نکنید اما توجه داشته باشید فشار از یک جانب که زیاد میشود همه حد و حصارها شکسته میشود و خودش همه چیز را اصلاح میکند این به نفع توسعه کشور است تا در کشور موکل بخاطر نداشتن توان مالی منتظر وکیل نماند
سیل دانش آموختگان حقوق کشور را بزودی وارد مرحله سازندگی و بالندگی میکنند حتی اگر وکیل دادگستری نشوند
وکیل زیاده اما با بار علمی پایین و اینچنین درصدد دفاع از جان و مال و آبروی مردم هستیم پس نتیجه میگیریم در مملکتی زندگی میکنیم که ارزشی برای جان و مال و آبروی مردمش قائل نیست
ضمن عرض سلام
وجود داشتن تعداد زیاد وکیل در جامعه یا به عبارتی تعدد وکلا لزوما به معنی یا موجب کم سوادی وکلا نیست چون اساسا نحوه جذب وکیل برمبنای آزمون های تستی به مانند کنکور سراسری لزوما موجب تعیین و انتخاب وکیل باسواد نیست و دیرباز است که صاحب نظران دراین باره سخن گفته اند و وکیل خوب بودن و شدن به موجب گذشت زمان فعالیت و مطالعه و تجربه عملی فراوان در امر وکالت آن هم دررشته و حوزه ای خاص از حقوق و زمینه وکالتی میسر خواهد بود نه صرفا با حفظ کردن چند کتاب و چند صد خط و ماده قانون و تبحر در امر تست زنی ، هرچند پیروزی در آزمون وکالت ما کار ساده ای نباشد و خود موجب افزایش کسب معلومات حقوقی فرد و کسب علم و دانش و تجربه در زمینه آزمون های حقوقی و آموزگار و معلم و مدرس شدن دراین رشته آموزش ها بشود .
باید قانون تسهیل ساده تر بشه و تمام کارشناسان حقوق مثل بقیه مشاغل بتونن فعالیت کنن
چرا حالا به مارسید میخوان تسهیلو بردارن ؟؟
باسلام وعرض احترام این آقا فکر میکند که هنر به خرج داده اند اینهمه وکیل جذب کرده اند ؟ این وکلا نان میخواهند بخورند از قبل مدرکشان فردا روز دست به ابتکارات حقوقی میزنند تا نانی بدست آورند مردم را می اندازند به جان هم نمونه اش اجراهای مهریه که شده جزئی از پروسه ازدواج و..
خروجی جذب بی رویه وکیل و هنر حضرتعالی تبدیل لیسانسِ حقوق بیکار به وکیلِ بیکار است .