وکلاپرس- هیأت عمومی اسکودا با طرح پیشنهاد اصلاح ماده ۱۵۸ آییننامه لایحه استقلال کانونهای وکلا درخصوص بررسی صلاحیت کاندیداهای هیات رئیسه اسکودا توسط دادگاه عالی انتظامی قضات موافقت کرد.
به گزارش وکلاپرس، پنجاه و چهارمین همایش هیأت عمومی اسکودا ۳۰ آبان ماه و ۱ آذر ماه به میزبانی کانون وکلای مرکزی (اراک) برگزار میشود.
بر اساس اخباری که منتشر شده است، هیات عمومی روز گذشته ۳۰ آبانماه ضمن تعیین هیات رئیسه جلسه، به دستور کار اصلاح آیین نامه لایحه استقلال رسیدگی کرده است.
ترکیب هیات رئیسه این جلسه به شرح زیر تعیین شد:
وکیل علیرضا امانی رئیس کانون وکلای گیلان به عنوان رئیس
وکیل سیامک آرین پور عضو هیات مدیره کانون وکلای کرمانشاه به عنوان ناظر
وکیل حسن حسن زاده رئیس کانون وکلای خراسان جنوبی به عنوان ناظر
وکیل محمد بهزاد نیا بازرس و عضو اصلی کانون وکلای هیات مدیره (اراک) به عنوان منشی
هیلت عمومی اسکودا در جلسه روز نخست موضوع اصلاح آیین نامه در ارتباط با پذیرش بررسی صلاحیت کاندیداهای هیات رئیسه اسکودا توسط دادگاه عالی انتظامی قضات را مورد بررسی قرار داد. بر همین اساس تصمیم گرفته شد که اصلاحات در آیین نامه صورت گیرد.
بیشتر بخوانید:
- دستور کار پنجاه و چهارمین همایش هیئت عمومی اسکودا
- اضافه شدن موضوع اصلاح قانون تسهیل به دستور کار هیأت عمومی اسکودا
وکیل زانیار مینایی، نائب رئیس کانون وکلای دادگستری آذربایجان غربی نیز در اینستاگرام خود درخصوص جزئیات این نشست نوشته است:
طرح پیشنهاد اصلاح ماده ۱۵۸ آیین نامه لایحه استقلال کانونهای وکلا در هیئت عمومی در حالی با موافقت ۹۳ نفر از مجموعه ۱۲۶ نفر از اعضای حاضر هیئت عمومی به تصویب رسید که اکثریت مجموعه حاضرین پس از استماع نظرات موافقین و مخالفین به اصلاح آیین نامه رای مثبت داد. لکن متاسفانه عده انگشت شمار که اوضاع را بر وفق مراد نمی دیدند از همان ابتدا و حتی پس از تصویب با انتشار پستهایی در فضای مجازی سعی در زیر سؤال بردن مصوبه اصلاح آیین نامه با توسل به تشکیک از طریق عدم نصاب قانونی هنگام رای گیری دارند.
متأسفانه هستند کسانی که همیشه سعی دارند در مخالفت با مواضع اکثریت اقداماتی انجام دهند در حالی که نه استراتژی معلوم و مشخصی دارند و نه تئوری منطقی برای مخالفت عملکرد خود ارائه میدهند و این یک عادت دیرینه آنهاست مدیران نهاد وکالت در بزنگاه تاریخی نظری اتخاذ کردند که نظرات مخالف همراه با هیچ راهکاری در مقابله با حاکمیت نبود در حقیقت موافقین همان مخالفین راستین هستند ولی مصلحت در اعاده اعتبار اتحادیه را با اصلاح آن به شیوه مذکور هموار کردند موجودیتی که در وضع فعلی اعتبار خود را از دست داده بود اعاده اعتبار بنحو اصلاح یک راهکار در وضع فعلی بود، این یعنی مدیریت وضع موجود و همراهی اکثریت نیز گواه آن بود…