شناسایی و ضبط اموال ناشی از جرم سه نفر از سرکردگان شبکه خانوادگی قاچاق مواد مخدر

وکلاپرس- رئیس کل دادگستری استان هرمزگان، از ضبط اموال ناشی از جرم سه نفر از سرکردگان شبکه خانوادگی قاچاق مواد مخدر خبر داد.

به گزارش وکلاپرس به نقل از میزان، مجتبی رحمانی یادآور شد: اعضای باند مذکور به صورت تخصصی در زمینه خرید و فروش ماده مخدر هروئین و شیشه فعالیت داشته‌اند که در این خصوص، میزان ۳۱ کیلوگرم مواد مخدر از نوع هروئین و شیشه کشف شده و همچنین در روند تحقیقات مشخص شده است که سرشبکه این باند و برادرانش اقدام به حمل و توزیع ۱۲۴ کیلوگرم هروئین و شیشه به صورت غیرمکشوفه در سطح شهر بندرعباس کرده‌اند.

بیشتر بخوانید:

او در ادامه بیان کرد: سرکردگان این باند خانوادگی و شبکه مافیای قاچاق مواد مخدر و روانگردان به صورت حرفه‌ای و با استفاده از شیوه‌های پیچیده ارتباطی در استان‌های هرمزگان، فارس، کرمان، سیستان و بلوچستان و کشور افغانستان اقدام به خرید محموله‌های سنگین مواد مخدر کرده و با شگرد‌های مختلف، استفاده از فضای مجازی و آلوده کردن افراد بی‌بضاعت، توانسته بودند اموال زیادی را از راه نامشروع و فروش مواد مخدر کسب کنند.

رحمانی با اشاره به اینکه رسیدگی به اتهامات این سوداگران مرگ در دادگاه انقلاب شهرستان بندرعباس منجر به صدور حکم محکومیت برای متهمین اصلی که همگی اعضای یک خانواده هستند شده است، افزود: پس از سیر مراحل قانونی و با حکم دادگاه، سه نفر از اعضای باند مورد اشاره به اعدام محکوم و سایر اعضای این شبکه نیز حبس‌های تعزیری طویل المدت و پرداخت جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان خاطرنشان کرد: این شبکه با عواید حاصل از فروش مواد مخدر اقدام به سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف کرده است که در این خصوص، اموال گسترده‌ای شامل ده‌ها ساختمان مسکونی و تجاری، زمین، خودرو‌های لوکس و مقادیر قابل توجهی طلا کشف شده است.

بیشتر بخوانید:

قهرمانی ابراز داشت: به موجب حکم صادره، ۳۰ باب واحد مسکونی و تجاری جمعاً به متراژ تقریبی ۲۰۰۰ متر مربع، قریب به ۳۰ کیلوگرم طلاجات، ۱۴ دستگاه خودرو لوکس خارجی شامل تویوتا لندکروزر، لکسوس، هیوندای سانتافه و همچنین ۲۷ میلیارد ریال وجه نقد و تعدادی گوشی تلفن همراه گران قیمت به نفع دولت ضبط شده است.

او در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: در همان مراحل اولیه کشف، تحقیق و تعقیب امکان مستندسازی به منظور مقابله با پولشویی و ضربه به بنیان‌های اقتصادی قاچاقچیان مواد مخدر از سهولت بیشتری برخوردار است که ضرورت دارد این موضوع توسط قضات و ضابطین مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین تأکید کرد: بر اساس آمار و بررسی‌های انجام شده طی امسال و سال گذشته، دادگستری استان هرمزگان رتبه برتر کشور را در ضربه به بنیان‌های مالی قاچاقچیان مواد مخدر در سطح کشور کسب کرده است که تداوم این امر در سال پش رو نیز با جدیت هر چه بیشتر دنبال می‌شود.

منبع: میزان

خروج از نسخه موبایل