وکلاپرس- دکتر ربیعا اسکینی در دیدار با اعضای کانون وکلای کرمانشاه قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را سبب بروز مشکلات متعدد در سیستم حقوقی و قضایی کشور، اشتغال کاذب و بازی کردن با جان و مال و آبروی مردم دانست.
به گزارش وکلاپرس به نقل از روابط عمومی کانون وکلای کرمانشاه، دکتر ربیعا اسکینی، استاد مبرز حقوق تجارت با انتقاد از تصویب قانون تسهیل گفت: جذب بی رویه افرادی که کمترین سواد حقوقی را دارن باتمام سیستم های حقوقی پیشرفته دنیا در تضاد است.
با تصویب قانون تسهیل مطمئنا ایجاد اشکال خواهد شد
دکتر اسکینی عنوان کرد: با تصویب قانون تسهیل صدور برخی مجوزهای کسبوکار مطمئنا ایجاد اشکال خواهد شد. هدف اساسی تدوین کنندگان این قانون وقتی پای صحبت آنها مینشینید این است که میخواهیم جلوی انحصارگرایی و رانت را بگیریم، اما واقعیت این است که انتخاب وکلا ربطی به کانون ها ندارد و سازمان سنجش سوالاتی را طرح و نسبت به برگزاری آزمون اقدام میکند و هر فردی که صلاحیت علمی را داشته باشد از هر طبقه و خانواده ای باشد وارد جرگه وکالت میشود.
فرانسه در جذب وکیل بسیار سختگیرانه عمل می کند
وی افزود: این موضوع برخلاف کشورهای پیشرفته مانند فرانسه که میشناسم که حتی در سال گذشته مستقیما درگیر آن بودم که کانون های وکلا در مورد جذب وکلا بسیار سخت گیرانه بوده و خود کانون ها هم امتحانات تشریحی و هم کتبی برگزار و بعد از این مراحل جلساتی در مورد اخلاق و رفتار، روانشناسی، و حتی جسمانی کاندیداها را بررسی تا در نهایت تصمیم گرفته شود که آیا این فرد میتواند وکیل شود یا خیر.
بروز مشکلات متعدد در سیستم حقوقی و قضایی کشور
دکتر اسکینی درباره مقررات حاکم بر قانون تسهیل اظهار .کرد: در حال حاضر و با همین آزمون سازمان سنجش با مشکل روبرو هستیم که متاسفانه قانون تسهیل هم با جذب بی رویه افرادی که کمترین سواد حقوقی را دارند که نه تنها با تمام سیستم های حقوقی پیشرفته دنیا در تضاد است بلکه نتیجه آن چیزی جز بروز مشکلات متعدد در سیستم حقوقی و قضایی کشور، اشتغال کاذب و بازی کردن با جان و مال و آبروی مردم نیست.
این استاد دانسگاه عنوان کرد: قبل از تصویب این قانون بارها به بنده گفتند با مسئولین راجع به مضرات و خطرات این قانون صحبت کنید که من به آن ها گفتم متاسفانه مانند گذشته به حرف های اساتید توجه نمیکنند. ما میرویم صحبت میکنیم اما آن ها کار خودشان را میکنند.
وی در پایان افزود: تجربه ممکن است ما را بعدا سر عقل بیاورد اما با تجربه کردن این قانون ضررهای جبران ناپذیری حتی بر جوان های ما به بار خواهد نشست.