وکلاپرس- قضات دیوان عالی کشور درباره قابل پذیرش بودن یا نبودن درخواست فرجام خواهی از سوی متداعیین به رغم صدور رأی از ناحیه دادگاه تجدیدنظر استان در مورد برخی دیگر از متداعیین و غیرقابل تجزیه بودن رای، رای وحدت رویه صادر کردند.
به گزارش وکلاپرس بر اساس تصمیم امروز قضات دیوان عالی کشور مورخ ۱۳ آذر ماه، فرجام خواهی از سوی متداعیین به رغم صدور رأی از ناحیه دادگاه تجدیدنظر مورد پذیرش قرار می گیرد.
طبق اعلام روابط عمومی دیوان عالی کشور دستورجلسه پرونده وحدت رویه قرائت شد که مبنی بر اختلاف استنباط بین شعب بیست و پنجم و چهل و دوم دیوان عالی کشور در خصوص قابل پذیرش بودن یا نبودن درخواست فرجام خواهی از سوی متداعیین به رغم صدور رأی از ناحیه دادگاه تجدیدنظر استان در مورد برخی دیگر از متداعیین و غیرقابل تجزیه بودن رأی با استنباط متفاوت از مواد ۳۵۹ ، ۳۶۷ و ۴۰۴ قانون آیین دادرسی مدنی و صدور آراء مختلف اعلام شده است.
پس از بحث و تبادل نظر پیرامون موضوع مطرح شده، در نهایت از مجموع قضات حاضر در جلسه، اکثریت قاطع اعضای هیأت عمومی رأی شعبه بیست و پنجم دیوان عالی کشور مبنی بر پذیرش فرجام خواهی به رغم صدور رأی در مرحله تجدیدنظر را تأیید نمودند.
بیشتر بخوانید:
- گزارش پرونده رای وحدت رویه دیوان عالی کشور درخصوص قابل پذیرش بودن فرجام خواهی برخی متداعیین به رغم صدور رأی دادگاه تجدیدنظر در مورد برخی دیگر و غیرقابل تجزیه بودن رای
- رای وحدت رویه ۸۵۵ – ۱۴۰۳/۹/۱۳ هیات عمومی دیوان عالی کشور
شایان ذکر است، کلیه آراء وحدت رویه هیأت عمومی دیوان عالی کشور پس از انتشار در روزنامه رسمی کشور به منزله قانون و برای کلیه شعب دیوان عالی و سایر مراجع اعم از قضایی و غیر آن لازم الاتباع است و مشروح کلیه مذاکرات هیأت عمومی دیوان عالی کشور نیز در مجلد سالیانه منتشر خواهد شد.
منبع: روابط عمومی دیوان عالی کشور