دستگیری مدعی دروغین نفوذ در دستگاه قضایی مازندران

وکلاپرس– رئیس کل دادگستری مازندران از دستگیری فردی که با ادعای نفوذ در دستگاه قضایی و با سوءاستفاده از عنوان وکیل، از مردم کلاهبرداری میکرد، خبر داد.
به گزارش وکلاپرس به نقل از خبرگزاری صداوسیما، عباس پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران گفت: مشارالیه با غصب عنوان وکیل و این ادعا که قادر است هر اقدامی را در مجموعه دادگستری مازندران انجام دهد، نسبت به دریافت مبالغی از مردم اقدام میکرد.
بیشتر بخوانید:
- تأیید قطعی حکم ۳۰ میلیارد ریالی و حبس برای متهم کلاهبرداری با ادعای وکالت و نفوذ در مراجع دولتی
- بازداشت وکیل قلابی در ساری / کلاهبرداری در پوشش یک موسسه حقوقی
وی افزود: با رصد دقیق اطلاعاتی و هوشیاری مامورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران، متهم در حین ارتکاب جرم، توسط مامورین حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران، دستگیر شد.
پوریانی گفت: پس از تشکیل پرونده قضایی در دادسرای مرکز استان، مشارالیه با صدور قرار بازداشت موقت به زندان معرفی شد.
رئیس کل دادگستری مازندران افزود: تحقیقات تکمیلی برای شناسایی مرتبطین احتمالی و سایر مالباختگان و همچنین کشف زوایای دیگر پرونده ادامه دارد.
پوریانی تصریح کرد: برخورد دستگاه قضایی با هرگونه مولفه فساد در استان، جدی، قاطع و قانونی خواهد بود.
منبع: خبرگزاری صداوسیما





