جعفر کوشا : یک جریان فکری در مجلس کنونی به دنبال حذف وکیل از اجتماع است

وکلاپرس- رئیس اتحادیه کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) در چهل و چهارمین همایش اسکودا با اشاره به جریان سازی های فکری علیه نهاد وکالت در مجلس، هدف این افراد را حذف نهاد وکالت دانست.

به گزارش وکلاپرس به نقل از روابط عمومی کانون وکلای دادگستری همدان، دکتر جعفر کوشا  در مراسم شب گذشته همایش سراسری کانون های وکلا برای باقی ماندن عدالت در جامعه قوه قضائیه را مکلف به مقابله به این تفکر شکل گرفته علیه وکلا دانست.

یک جریان فکری در مجلس کنونی به دنبال حذف وکیل از اجتماع است

رئیس اتحادیه کانون‌های وکلای دادگستری هشدار داد که یک جریان فکری در مجلس کنونی به دنبال حذف وکیل از اجتماع است تا نه تنها رابطه آن را با دستگاه قضا قطع کند بلکه افراد دیگری را به نام وکیل در صحنه قضایی کشور و جامعه بگنجاند.

با بیان اینکه اگر جامعه وکالت هوشیار نباشد در آینده ای نزدیک نهاد وکالت با بحران شدیدتر مواجه خواهد شد، گفت: امروز استقلال ما را هدف گرفته اند و با جریان سازی هایی که می کنند به دنبال گوشه گیر شدن نهاد وکالت هستند.

به بهانه اشتغالزایی و شعارهایی که نمی توان با آن مقابله کرد، اهدافی را دنبال می کنند

وی افزود: در کمیسیون جهش تولید مجلس افرادی که به ظاهر اقتصاددان هستند طرح تسهیل مجوز کسب و کار را پیگیری کردند و امروز تبدیل به قانون شده است اما آیا می دانید اهداف پشت پرده این حرکت چیست؟ برنامه ریزی های بیرون از مجلس که توسط همان جریان فکری که در داخل مجلس دنبال می شود و به بهانه اشتغالزایی و شعارهایی که نمی توان با آن مقابله کرد، اهدافی را دنبال می کنند.

بیشتر بخوانید:

وی هدف افرادی که حذف نهاد وکالت را دنبال می کنند ورود در دستگاه قضا و رسیدن به منافع خود دانست و اظهار داشت: این افراد می خواهند با نفوذ در دستگاه قضا پرونده‌های کیفری، حقوقی، تجاری و مالی را مدیریت کنند و می دانند که اگر در این مسیر وکلا نقش داشته باشند آن‌ها در رسیدن به اهدافشان دچار مشکل می شوند، بنا بر این تمام تلاش خود را دارند که وکلا را از صحنه به در کنند.

اگر قوه قضائیه با تفکرات شکل گرفته علیه وکلا مقابله نکند عدالتی باقی نخواهد ماند

رئیس اسکودا همچنین تاکید کرد: قوه قضائیه نماد عدالت است و اگر در این مسیر با تفکرات شکل گرفته علیه وکلا مقابله نکند عدالتی باقی نخواهد ماند.

دکتر کوشا ادامه داد: مردم زمانیکه از وکیل صحبت می کنند معتقدند یک وکیل انسانی فرهیخته است که دغدغه مند مسائل اجتماعی است و به نوعی پناه آنان است، بنابراین وکلا باید تلاش کنند که آگاه به مسائل روز جامعه خود باشند و تنها فعالیت خود را به گرفتن پرونده و موکل متمرکز نکنند و به دنبال آن باشند که به عنوان نماینده مجلس و یا مددخواهان اجتماعی در کنار مردم باشند.

منبع: روابط عمومی کانون وکلای دادگستری همدان

خروج از نسخه موبایل