وکلاپرس– حجت الاسلام محمد تقی نقد علی نائب رئیس اول کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، رد شدن طرح تشکیل کانون وکلای اداری در این کمیسیون را تکذیب کرد.
به گزارش وکلاپرس، روز گذشته رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز در استوری اینستاگرامش از رد شدن طرح تشکیل کانون وکلای اداری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس خبر داده و عنوان کرده بود:
رد طرح ایجاد کانون وکلای اداری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس نشان داد که با تعامل منطقى و هوشمندانه و روشنگری می توان از ایجاد قوانین غیر حکیمانه و مخرب جلوگیری نمود. با تقدیر از اعضای محترم کمیسیون که با درک واقعیتها از حق دفاع ملت و اعتبار جایگاه نهاد وکالت صیانت نمودند لازم میدانم از کلیه عزیزانی که در این مسیر همراهی نمودند مراتب قدردانی خود را ابراز نمایم.
بیشتر بخوانید:
- رئیس کانون وکلای مرکز خبر داد: رد طرح تشکیل کانون وکلای اداری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس
- دکتر سالاری نائب رئیس دوم کمیسیون قضایی مجلس: به شدت با تصویب طرح تشکیل کانون وکلای اداری مخالفم و به طور جد پیگیر این موضوع خواهم بود
در همین راستا حجتالاسلام محمدتقی نقدعلی به عنوان پیشنهاد دهنده این طرح، ادعای رئیس کانون وکلای مرکز را تکذیب کرد و عنوان داشت: طرح تشکیل کانون وکلای اداری هنوز در مجلس بررسی نشده است.
وی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم به ادعای رد شدن طرح تشکیل کانون وکلای اداری در این کمیسیون واکنش نشان داد و گفت: طرح تشکیل کانون وکلای اداری هنوز در مجلس بررسی نشده و ادعای رد شدن آن صحت ندارد.
طرح تشکیل کانون وکلای اداری در نوبت اعلام وصول در هیئت رییسه است
نقدعلی اظهار کرد: طرح تشکیل کانون وکلای اداری در نوبت اعلام وصول در هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی است و بهزودی برای بررسی به کمیسیون ارجاع خواهد شد و ادعای برخی از مسئولان کانون وکلا مبنی بر رد طرح مذکور صحت نداشته است و با توجه به نزدیک شدن به زمان انتخابات هیئت مدیره کانون وکلا بهنظر میرسد انتشار خبر رد شدن طرح مذکور برای ایجاد جلب توجه بوده است.
بیشتر بخوانید:
- جزئیاتی جدید از طرح تشکیل کانون وکلای اداری: دولت مرجع صدور مجوز وکالت اداری است/دریافت پروانه بدون آزمون
- دفاعیات جدید نقد علی از طرح تشکیل کانون وکلای اداری: انحصار صدور مجوز وکالت در مراجع اداری محدود به کانون وکلا و مرکز وکلا است
وی متذکر شد: طرح تشکیل کانون وکالت اداری باعث خواهد شد افراد ذیصلاح بتوانند در صورت داشتن شرایط مقرر، بدون آزمون ورودی وارد حرفه وکالت اداری شوند و بعد از گذراندن دورههای تخصصی به هموطنان خود در مراجع شبه قضایی و دولتی خدمت کنند.
منبع: تسنیم