توضیحات عضو علی‌البدل هیات مدیره کانون وکلای قم درخصوص ممانعت از حضور وی در جلسات هیات مدیره

وکیل علی پورمهجور عنوان کرد:

وکلاپرس- وکیل علی پور مهجور، عضو علی البدل هیات مدیره کانون وکلای قم، اعلام کرد که از حضور در جلسات هیات مدیره منع شده است.

به گزارش وکلاپرس، وکیل علی پور مهجور، عضو علی البدل هیات مدیره کانون وکلای قم، معتقد است رویه واحدی درخصوص دعوت از اعضای علی البدل وجود ندارد و وقت آن رسیده که به اعمال و عملکرد مدیران کانون و اعضای هیات مدیره‌ها نظارت بیشتری به عمل آید.

او با انتشار یادداشتی در حساب اینستاگرامش به انتقاد از نحوه مدیریت هیات مدیره کانون وکلای دادگستری قم پرداخته و عنوان داشته است که به بطور مستمر حتی درصورت غیبت بعضی از اعضای اصلی از حضور در جلسات هیات مدیره منع شده‌ است.

وی در این یادداشت تاکید کرده است: باید از هرگونه شکل‌گیری مدیریت غیر دموکراتیک جلوگیری کرد و به تمامی وکلا فرصت داده شود که نظرات و پیشنهادات خود را در روند تصمیم‌گیری ها مطرح کنند.

بیشتر بخوانید:

متن کامل این یادداشت به شرح زیر است:

اعلام موضع و سخنی با مجمع عمومی درخصوص نحوه مدیریت هیات مدیره کانون وکلای دادگستری قم

همکاران عزیز و محترم

با احترام، به اطلاع شما عزیزان می رساند که در حدود دو سال پیش، با رأی وکلای محترم کانون وکلای قم به عنوان علی البدل اول هیات مدیره انتخاب شدم.

اما متاسفانه تاکنون به دلیل استقلال فکری و مخالفت با نحوه مدیریت فعلی هیات مدیره، بنده بطور مستمر حتی درصورت غیبت بعضی از اعضای اصلی از حضور در جلسات هیات مدیره منع شده‌ام.

این درحالی است که در قوانین و مقررات موجود بخصوص در آیین نامه جدید (۱۴۰۰) هیچ گونه وضوحی درخصوص نحوه تعامل و دعوت اعضای علی البدل به جلسات وجود ندارد، این شیوه مدیریت نه تنها به رعایت حقوق اعضای هیات مدیره نمی پردازد بلکه موجب بی احترامی و بی اعتنایی به نظرات و دیدگاه‌های دیگر وکلا نیز میشود.

مخالفت بنده با نحوه اداره کانون و لزوم ایجاد تغییرات اساسی در رد یک مدیریت، به هیچ وجه جنبه شخصی ندارد، بلکه به دلیل دغدغه‌هایی است که نسبت به آینده حرف وکالت و حقوق وکلا و کارآموزان عزیز دارم.

بنده به عنوان عضوی از کانون وکلای دادگستری قم براین باورم که باید از هرگونه شکل‌گیری یک مدیریت غیر دموکراتیک جلوگیری کرد و به تمامی وکلا فرصت داده شود که نظرات و پیشنهادات خود را در روند تصمیم‌گیریها مطرح کنند.

با توجه به اینکه در حدود پنج ماه دیگر انتخابات هیات مدیره کانون وکلای دادگستری قم برگزار خواهد شد، بر این باورم که اکنون تا زمان انتخابات مناسب است تا به تمامی وکلای عزیز اعلام کنم که ضرورت تغییر و بازنگری در نحوه مدیریت کانون، بیش از پیش احساس میشود.

این تغییرات تنها از طریق مشارکت فعال و آگاهانه شما در انتخابات آینده میسر خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

این وکیل دادگستری طی یادداشتی که در اختیار وکلاپرس قرار داده، راهکارهایی را پیرامون تغییرات مدیریتی کانون های وکلا و افزایش مشارکت وکلا پیشنهاد داده است.

متن یادداشت در ادامه آمده است:

وکلا باید از تصمیمات هیات مدیره و هزینه ها منابع مالی کانون و هر گونه تغییرات مدیریتی و فرآیند‌های اجرایی اطلاع داشته باشند انتشار گزارش‌های شفاف مالی مدیریتی می تواند به اعتماد سازی کمک کند.

از آنجا که وکلا نقش کلیدی در این نهادها دارند، ضروری است که جلسات پرسش و پاسخ و فرصت‌های مناسب برای طرح دغدغه‌ها و نظرات فراهم شود. این جلسات باید بطور منظم برگزار شود تا وکلا احساس کنند که صدای آنها شنیده می شود.

برای تحقیقات تغییرات مثبت، باید از افرادی که به دنبال تغییرات بنیادین و بهبود وضعیت هستند استفاده شود. تغییر در فرآیندها، استفاده از ابزارهای مدرن، و ارتقاء شرایط کاری وکلا میتواند به ایجاد تحول در کانونها منجر شود.

یکی از مسائل مهم مشارکت نا عادلانه بانوان در کمیسیونها و فرآیند‌های مدیریتی است برابری جنسیتی با در نظر گرفتن شایستگی و استفاده از ظرفیت های بانوان در پست‌های کلیدی باید در کانونها جدی گرفته شود.

وکلا باید به این درک برسند که تنها با مطالبه گری و پیگیری حقوق خود میتوانند تغییری در وضعیت موجود ایجاد کنن. این اگاهی باید در جامعه وکلای کشور گسترش یابد تا وکلا به صورت فعال تر وارد میدان شوند. با توجه به اینکه این روزها انتخابات بعضی از کانونها مثل کانون‌مرکز در شرف انجام شدن است نکته ای هم در این خصوص عرض بکنم.

یکی دیگر از مسائل مهم که باید به ان توجه ویژه شود جلوگیری از فریب خوردن وکلاء بخصوص وکلای جوان و رای اولی ها است که توسط وعده‌های توخالی و موقتی ایام انتخابات به ان پرداخته میشود. وکلا باید به دنبال شفافیت و عملکرد واقعی واثربخش باشند نه وعده‌هایی که پس از انتخابات فراموش میشود،

وکلا را باید تشویق کرد که در فرآیند‌های انتخاباتی تصمیم گیریها و همچنین مدیریت کانونها نفش بیشتری ایفا کنند. این امر میتواند به فضای رقابتی سالم کمک و شرایط بهتری را برای آینده وکلا فراهم آورد.

والسلام

علی پورمهجور (عضو علی البدل اول هیات مدیره کانون وکلای دادگستری قم)

خروج از نسخه موبایل