تقویت تیم حقوقی دستگاه‌های اجرایی در دستور کار معاونت حقوقی رئیس جمهور

وکلاپرس- معاون حقوقی رئیس جمهور، در نشستی با هیات دولت که در محل دفتر هیات دولت برگزار شد؛ بر تقویت واحدهای حقوقی دستگاه های اجرایی تاکید کرد.

به گزارش وکلاپرس به نقل از روابط عمومی دولت، نشست هم‌اندیشی با حضور حجت الاسلام مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس جمهور و سیدکامل تقوی‌نژاد، دبیر هیئت دولت در محل دفتر هیئت دولت برگزار شد.

دراین نشست مجید انصاری بر لزوم هماهنگی میان نمایندگان حقوقی معاونت در کمیسیون‌های اصلی و فرعی تأکید کرد و راهکارهایی برای رفع موانع موجود ارائه داد.

 تضعیف جایگاه واحدهای حقوقی در دستگاه‌های اجرایی

وی اظهار داشت که گام مهم در حل مشکلات، توجه جدی به مبدأ تدوین مقررات دولتی است که از دستگاه‌های تخصصی آغاز می‌شود. او با اشاره به تضعیف جایگاه واحدهای حقوقی در دستگاه‌های اجرایی، از برنامه‌ریزی و تصمیم معاونت حقوقی برای تقویت حرفه‌ای این بخش‌ها و ارتقای جایگاه حقوقی دستگاه‌ها خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با اجرای این تدابیر، فرآیندهای تصمیم‌گیری دولت با دقت و کارآمدی بیشتری همراه شود.

پیشنهاد کمیسیون فرعی و کمیته‌های تخصصی

وی افزود: پیشنهاد می‌کنم برای کاهش مشکلات و تسریع در روند امور، کمیسیون فرعی و کمیته‌های تخصصی با یکدیگر ادغام شوند. همچنین، در خصوص استعلام‌های حقوقی کمیسیون‌ها، باید توجه داشت که این استعلام‌ها با استعلام‌های کارشناسی سایر دستگاه‌ها متفاوت و زمانبر هستند. بنابراین، در این زمینه نیز بر ضرورت همکاری و هم‌افزایی بین دو دستگاه تأکید شد.

بیشتر بخوانید:

نظرات معاونت حقوقی استحکام مصوبات دولت را تضمین می‌کند

همچنین در ادامه این نشست، سیدکامل تقوی‌نژاد، دبیر هیئت دولت، اظهار داشت که دفتر هیئت دولت و معاونت حقوقی هیچ منافع مستقلی ندارند و صرفاً در کنار دولت، وظیفه تسهیل‌گری و انجام صحیح امور جاری را بر عهده دارند.

وی با اشاره به نقش معاونت حقوقی تأکید کرد که هر مصوبه دولتی دارای ابعاد فنی، مالی و تخصصی است، اما جنبه حقوقی آن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. نظرات حقوقی این معاونت، استحکام مصوبات دولت را تضمین می‌کند و موجب کاهش ایرادات و اشکالات احتمالی می‌شود. تقوی‌نژاد همچنین تصریح کرد که تلاش انصاری همواره بر این بوده است که تصمیمات دولت از منظر حقوقی عاقلانه و دقیق اتخاذ شوند.

وی برگزاری این‌گونه جلسات مشترک را راهکاری مؤثر برای حل‌وفصل مشکلات، تقویت هماهنگی میان دستگاه‌ها و ایجاد الگویی مناسب برای سایر سطوح دولت دانست.

منبع: دولت

خروج از نسخه موبایل