تداوم اظهارنظرهای عجیب ابوترابی: کمترین سرانه‌ وکیل دنیا نسبت به پرونده را داریم

وکلاپرس- ابوترابی نماینده اصفهان در حمایت از طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار نکات و آماری را بدون منبع و مرجع بیان کرد که پیشتر درباره آنها اعداد و ارقام دیگری را ذکر کرده بود.

ابوالفضل ابوترابی(نماینده مجلس شورای اسلامی) که چندی است اظهارنظرهای وی درباره حرفه وکالت دستمایه طنز برخی وکلای دادگستری قرار گرفته است، در اظهارنظر جدیدی به فارس گفته است:
«رفع انحصار از بازار حقوقی نکته‌ خیلی مهمی است. اینکه بیاییم سهمیه‌ای در هر سال تعیین کنیم و تعداد تعیین کنیم اصلاً در دنیا منسوخ شده است. ما در حال حاضر در ایران کمترین سرانه‌ وکیل دنیا نسبت به پرونده را داریم در نتیجه این باعث می‌شود که این قدر هزینه‌ی وکالت بالا برود.»

 

بیشتر بخوانید: اظهارنظر عجیب یک نماینده مجلس: قانون وکلا یکی از بدترین قوانین است

این در حالی است که این نماینده مجلس در تاریخ ۳ خرداد گفته بود: «از نظر تعداد پرونده به جمعیت، ایران بین سه کشور اول دارای پرونده زیاد است.»

ده میلیون تومان برای مشاوره زبانی وکلا!

ابوترابی افزود: حتی برای مطالعه‌ی ساده‌ی پرونده بعضی از وکلا تا ده میلیون تومان مطالبه می‌کنند که صرفاً بخوانند و یک مشاوره‌ زبانی فقط داشته باشند. حالا ما آمدیم و گفتیم از این به بعد یک امتحان برای وکالت گرفته شود و هرکس در این آزمون نمره ۷۰ به بالا را آورد پروانه وکالت بگیرد چه یک نفر چه صدهزار نفر، دیگر از تعداد و سهمیه و … خبری نباشد.

بیشتر بخوانید: بیکاری مطلق ۱۸۰ وکیل از ۲۷۰ عضو کانون وکلای چهارمحال و بختیاری

نصاب شناور اتفاقا موجب بالاتر رفتن کیفیت جذب وکیل می‌شود!

ابوترابی انحصار وکلا و عدم دسترسی جمع قابل توجهی از مردم به خدمات حقوقی را از تبعات رویه جاری در جذب وکلا دانست و در پاسخ به برخی ایرادهای مطروحه به طرح تسهیل مجوزهای کسب وکار مبنی بر کاهش کیفیت مشاغل گفت: هیچ تأثیری نمی‌گذارد چون تعیین صلاحیت علمی با آزمون صورت می‌گیرد، یعنی یک آزمونی برگزار می شود و در صورت دریافت نمره قبولی فرد می تواند مشغول به کار شود.

بیشتر بخوانید: جلیل مالکی: با معیار نصاب شناور طرح تسهیل نه تنها نخبگان جذب نخواهند شد، بلکه ضعیف‌ترین‌ها در آزمون وکالت پذیرفته خواهند شد

ابوترابی در ادامه بیان کرد: اتفاقا با این آزمون و نحوه جدید کیفیت هم بالاتر می‌رود، چرا که هر کس وارد بازار کار می‌شود می‌توان مطمئن بود سواد لازم را دارد. مهم این است که انحصار شکسته شود و سهمیه انحصاری که توسط خود وکلا تعیین می‌شد و آن‌ها می‌آمدند تعداد را تعیین می‌کردند، شکسته شود چون سرشار از فساد و رانت بود و علاوه بر آن جلوی ورود جوانان را به بازار کار می‌گرفت.

لازم به ذکر است این نماینده مجلس پیشتر در اظهارنظرهای دیگری وکلا را دارای فرار مالیاتی حدود ۱۲ هزار میلیارد تومانی برشمرده بود و در جایی دیگر «عدم قبول کارآموزان وکالت توسط وکیل سرپرست را موجب کمبود وکیل در کشور» دانسته بود.

برای آشنایی بیشتر با این نماینده مجلس لینک زیر را بخوانید:

ابوالفضل ابوترابی، طراح «طرح آموزش و پذیرش وکالت» کیست؟

 

خروج از نسخه موبایل