اخباراخبار قوه قضاییه

وزیر دادگستری: در برخی کشورها به جای وکلا، کارشناسان را برای دفاع در محاکم استخدام می‌کنند

وکلاپرس- وزیر دادگستری در نشست شورای عالی کارشناسان رسمی با اشاره به پیچیدگی ها برخی از دعاوی گفت: در برخی کشورها به جای وکلا، کارشناسان را برای دفاع در محاکم استخدام می‌کنند.

به گزارش وکلاپرس به نقل از وزارت دادگستری، امین حسین رحیمی وزیر دادگستری صبح امروز سه‌شنبه ۲۷ آذر میهمان و سخنران نشست شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری بود.

 وزیر دادگستری در این مراسم با تبریک هفته پژوهش، فعالیت کارشناسان را در زمینه عدالت بسیار مهم دانست و افزود: سرمایه‌ای که نظام قضائی از مردم کسب می‌کند، وابسته به نظرات کارشناسی مورد استفاده در محاکم است و اگر این نظرات دقیق، حق‌محورانه و عادلانه باشد، موجب افزایش رضایتمندی مردم از دستگاه قضائی و نظام حکومتی خواهد شد.

در برخی کشورها، کارشناسان را برای دفاع در محاکم استخدام می‌کنند

رحیمی گفت: در دنیای امروز، پیچیدگی‌های موضوعات بسیار زیاد شده است. در برخی کشورها، کارشناسان را برای دفاع در محاکم استخدام می‌کنند زیرا موضوعات به قدری پیچیده است که حتی وکلا نیز قادر به دفاع از آن‌ها نیستند. بنابراین پیچیدگی‌های موضوعات، نیاز کشور به امر کارشناسی را بیشتر می‌کند.

وی  افزود: امروز در ادله اثبات دعوا، استفاده از نظر کارشناس بیشتر از گذشته شده و نظر کارشناسی به عنوان قرینه و اماره قوی برای قاضی به‌کار می‌رود.

استفاده از تجربیات کشورهای دیگر در امر کارشناسی بسیار مهم است

وزیر دادگستری تأکید کرد: استفاده از تجربیات کشورهای دیگر در امر کارشناسی بسیار مهم است. کاری که شورای عالی کارشناسان در زمینه پژوهش و بهره‌برداری از تجربیات کشورهای دیگر انجام داده، کاملاً منطقی است. ترجمه شیوه‌ها و روش‌های کشورهای مختلف رونمایی می‌شود و پس از آن باید به بومی‌سازی این شیوه‌ها پرداخته شود.

رحیمی ارتقای جایگاه کارشناسی رسمی را وظیفه و تکلیف وزارت دادگستری دانست و گفت: بر همین اساس، با تلاش‌های انجام‌شده، قیمت‌گذاری اموال دولتی در فرآیند مولدسازی، تنها به کارشناسان رسمی سپرده شد.

در پایان این مراسم، از ۱۰ عنوان کتاب کارشناسی رسمی در حقوق تطبیقی رونمایی شد.

منبع: ایسنا

‫۷ دیدگاه ها

  1. والله همین دیگه فقط کم داشتیم دستاورد طرح تسهیل ها اااااا همین طوریش کلا وکلا بیکار هستند چه برسه کارشناس بیاد دخالت کنه؟؟؟؟ هیچی سر جای خودش نباشه؟ این گفته اصلا صحیح نمی باشدددد د

  2. وکالت رو نابود کردید رفت دیگه چی میخواهید ازجان ما، کانون رو تعطیل کنید بره دیگه،با بیست سال سابقه امسال یه پرونده هم نگرفتم بربدخواه این مملکت لعنت

  3. من میگم کلا نهاد وکالت و قضاوت را جمع کنیم این چطوره همین بیکار عالی میشه نه! این چه وضعشه آخه به سردفترها میگید میتونند داور بشند دارید تمام کارهای وکالتی را به این صنف اون صنف تفویض میکنید از آن طرف هم که قضات بازنشسته و نمیدونم کارمند دادگستری و نماینده مجلس هم که میتونه وکیل بشه ولی وکیل بدبخت باید دو یا سه سال جون بکنه تازه آزمون وکالت قبول بشه دو سال باید کارآموزی بره چند سال لز جیب بخوره تا در کار وکالت جا بیفته باورتون میشه خیلی از وکلا چند شغله هستند طرف وکیله آنلاین شاپ داره طرف وکیله اسنپ کار میکنه طرف وکیله فروشندگی میکنه این کارها را میکنند تا زندگیشون بگذره چون چند سال اول درآمد چندانی ندارند چون پرونده ها سمت وکلای مجرب و قدیمی میره البته با قانون تسهیل کمی شرایط بهتر شده ….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا