یادداشت

مجمع الوکلاء بزرگترین اتاق فکر وکلای کشور

مجمع الوکلاء در  تیرماه ۱۴۰۳ و با بهره گیری از نظرات و همیاری و مشارکت وکلای گرامی تاسیس شده است و بعنوان اولین و بزرگترین کانون هم اندیشی و تبادل نظر وکلای گرامی بصورت یک مجموعه کاربرمحور فعالیت می‌کند و کوشیده تا با ایجاد بستر مناسب هم اندیشی و تبادل نظر و نشست های علمی، وکلای گرامی برداشت‌های فنی خود از پرونده‌ها و قوانین و رخدادهای حقوقی را به اطلاع یکدیگر برسانند و در صورت لزوم از همراهی علمی و اجرایی سایر همکاران در پرونده های شخصی خود بهره مند شوند.

اساتید محترم حقوق که مشغول به وکالت بوده می‌توانند متون علمی سودمند و تجربه شده خود را در بخش بانک دانش اساتید در اختیار سایر همکاران قرار داده و امکان معرفی آثار و مقالات معتبر ایشان برای کلیه اعضای مجمع الوکلاء فراهم شده است.

طرح مشکلات و دغدغه های شغلی وکلای گرامی و ارائه راهکارهای پیشنهادی توسط ایشان به سایر همکاران از دیگر امکان مجمع الوکلاء بوده و امید است با ایجاد بخش حرف دل وکیل و آگاهی بخشی توسط خود اعضا به سایر اعضای مجمع الوکلاء گامی موثر در این مهم برداریم.

فلسفه تاسیس مجمع الوکلاء

تمامی پژوهشگران علمی و مشاورین جهانی توسعه فردی و رشد کسب و کار ,نه به نحو توصیه بله هم اندیشی را یک الزام در جهت توسعه دانش فردی و رونق کسب کار چه در حوزه خدمات و چه در حوزه کالا میدانند.مقام وکالت نیز مشمول این مهم بوده و از شان و جایگاه بالایی در هر جامعه برخوردار است. همین امر سبب شده مجمع الوکلاء برای اولین بار در ایران عزیز با بررسی همه مخاطرات ومحدودیت های شغلی و تحمل فشار انتظارات عموم از وکلای گرامی, بستری کاملا به روز را با نگاه فنی و مدرن برای مقام وکالت ایجاد کند.

امکان دسترسی به داده های علمی و فکری سایر همکاران در سراسر کشور موجب بهبود عملکرد در پرونده ها و کسب نتایج رضایت بخش بیشتر برای موکلین گرامی بوده و حس رضایت شغلی و عمل به وظیفه عدل خواهی را بیشتر از پیش برای وکیل گرامی فراهم خواهد نمود.

در مقام وکالت شناخت و هویت فردی وکیل برای موکل بسیار اثر گذار بوده و عمدتا وکلا در زنجیره شناختی عموم مردم به موکلین معرفی می‌شوند. نظر به اینکه بستر فعالیت مجمع الوکلاء جغرافیای ایران می‌باشد و وکلا فارغ از تبادل نظرات علمی، در پرونده های در جریان نیز امکان بهره گیری از مجمع الوکلاء را دارند تبادل نظر و هم اندیشی باعث موفقیت شغلی و رضایت بیشتر موکلین و بزرگتر شدن زنجیره شناختی وکیل در محدوده فعالیت ایشان می‌باشد.

پیچیدگی‌های اقصادی و فرهنگی جدید قرن حاضر و پیداش نحوه جدیدی از معضلات و دعاوی حقوقی، باعث شده تبادل نظر و هم اندیشی، ضمن ایجاد یقین در داده های فردی وکیل و افزایش ضریب اطمینان از مسیر انتخابی خدمت رسانی به موکل، عدل خواهی را به معنای واقعی آن نزدیک تر و مقام رفیع وکیل را ارج نهاده و همکاران گرامی را از شیوه‌های نوین تعاملات جامعه بهره مند سازیم.

سایت مجمع الوکلاء به نشانی majmaolvokala.ir در خدمت کلیه وکلای گرامی می‌باشد

یک دیدگاه

  1. خوب اسم “المجمع الوکلا ایرانیه” بهتر نبود ! به پاسداشت زبان عربی ! تاسف بار بود این کج سلیقگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا