وکلاپرس- نایب رئیس کانون وکلای لرستان درخصوص جزئیات ادعای طرح شده از سوی کارآموزان این کانون مبنی بر مطالبه وجه برای تبدیل وضعیت آنان در آستانه برگزاری آزمون اختبار گفت: تاکنون هیچ مبلغی از کارآموزان دریافت نشده است و این موضوع تکذیب میشود.
به گزارش وکلاپرس، براساس اعلام برخی کارآموزان وکالت عضو کانون وکلای دادگستری لرستان، این کانون برای تبدیل وضعیت کارآموزان وکالت به پایه یک و صدور پروانه وکالت، درخواست پرداخت مبلغی حدود ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان کرده است.
با وجود اضطراب و نگرانی زیاد کاراموزان در آستانه آزمون اختبار، تماس و پیگیریهای فراوان خبرنگار وکلاپرس تاکنون منتهی به دریافت پاسخ و توضیحی از سوی رئیس و مدیران کانون وکلای دادگستری لرستان نشده است.
بیشتر بخوانید:
- مصوبه هیات مدیره کانون وکلای ایلام: هزینه برگزاری جشن تحلیف کارآموزانی که رضایت به پرداخت وجه نداشتهاند، مسترد میشود
- کارآموزان وکالت در چه زمانی باید پرونده مالیاتی تشکیل دهند؟
بازرس کانون ادعای کارآموزان را رد یا تایید نکرد
وکیل بیژن مرادی، بازرس کانون وکلای دادگستری لرستان، در گفتگو با خبرنگار وکلاپرس اعلام کرد که هیچ وظیفه ای برای پاسخگویی در این زمینه ندارد و ادعای کارآموزان این کانون را رد یا تایید نکرد.
او همچنین در حالی اعلام کرد که تمامی پاسخها باید از جانب ریاست کانون اعلام شود که در چند روز گذشته وکیل غلامرضا رفیعی به عنوان رییس کانون وکلای لرستان به تماسها و پیامهای خبرنگار وکلاپرس برای پیگیری موضوع واکنشی نشان نداده است.
نایب رئیس کانون وکلای لرستان: هنوز تصمیمی در مورد اخذ وجه از کارآموزان گرفته نشده است
وکیل حجت اله حیدری مقدم، نایب رئیس کانون وکلای دادگستری لرستان، در گفتگو با خبرنگار وکلاپرس درخصوص جزئیات ادعای طرح شده از سوی کارآموزان گفت: تاکنون هیچ مبلغی از کارآموزان دریافت نشده است و این موضوع تکذیب میشود.
او در پاسخ به این پرسش خبرنگار مبنی بر اینکه آیا قرار به دریافت این مبلغ از کارآموزان هست یا خیر؟، گفت: هنوز تصمیمی در این مورد اخذ نشده است.
برخی کارآموزان مبلغ را از طریق دستگاه کارتخوان کانون پرداخت کرده اند
اگر چه دریافت مبلغ از سوی مدیران تکذیب شده است اما برخی کارآموزان اعلام کرده اند که مبلغ ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان را از طریق دستگاه کارتخوان کانون وکلای لرستان پرداخت کرده اند و به آن ها گفته شده است که برای دریافت مجوز شرکت در آزمون اختبار باید این مبلغ را به کانون وکلا هبه کنند!!
البته کارآموزان به وکلاپرس گفته اند که کانون هیچ مستندی مبنی بر اینکه این مبالغ از چه بابت و بر چه مبنا مطالبه می شود به آن ها ارائه نکرده است و صرفا در قالب یک پیام به منظور «انجام امورات اداری تبدیل وضعیت از کارآموزی به پایه یک» به کانون وکلا فراخوانده شده اند.
غیرمجاز بودن دریافت وجه خارج از موارد مشخص شده به عنوان منابع مالی کانون های وکلا
منابع مالی کانون های وکلای دادگستری ضمن ماده ۱۵۷ آیین نامه لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب ۱۴۰۰ معین شده اند و طبیعتا دریافت هر وجهی به جز موارد مصرح، غیرمجاز و برای مدیران کانون ها موجب مسئولیت قانونی خواهد بود.
ماده ۱۵۷- منابع مالی کانون به شرح زیر است:
۱- حق عضویت وکلا و کارآموزان؛
۲- سهم قانونی کانون از حقالوکاله وکلا و کارآموزان و حقالمشاوره وکلا؛
۳- سهم قانونی کانون از حقالزحمه وکالتهای تسخیری و معاضدتی؛
۴- کمکها و هدایای اشخاص و درآمدهای ناشی از وصایا و موقوفات؛
۵- وجوه حاصل از چاپ و فروش کتب و نشریات و نیز ارائه خدمات علمی، فرهنگی و آموزشی به اعضاء؛