نائب رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی: مقدمات اولیه اصلاح قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار انجام شده است
فهرست
وکلاپرس- نایب رئیس دوم کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس با غیر کارشناسی خواندن قانون تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار، از انجام اقدامات اولیه برای اصلاح این قانون خبر داد.
به گزارش وکلاپرس، عمر تصویب قانون «تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار» هنوز به سه سال نرسیده که حالا زمزمههای اصلاح قسمتی از آن که مربوط به حوزه وکالت و سردفتری میشود از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به گوش میرسد.
سواد حقوقی یک وکیل باید به اندازه قاضی باشد
عثمان سالاری، نایب رئیس دوم کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفت و گویی با قدس آنلاین با غیرکارشناسی خواندن طرح [قانون] تسهیل صدور مجوزهای کسبوکار به قدس میگوید: سواد حقوقی یک وکیل باید به اندازه قاضی باشد تا بتواند نقش حمایتی پررنگی برای موکلش ایفا کند. بنابراین همانطور که در انتخاب قاضی این همه سختگیری میشود نباید در پذیرش وکیل، کار را آسان گرفت و به هر کسی مجوز داد، چون چنین اقدامی پیامدهای منفی خواهد داشت.
بیشتر بخوانید:
پذیرش در حوزههای وکالت و سردفتری باید متناسب با نیازهای هر استان باشد
از سوی دیگر پذیرش در حوزههای وکالت و سردفتری باید متناسب با نیازهای هر استان باشد و اگر سقف پذیرش را نامحدود بگیریم موجب بیکاری خود پذیرششدگان میشود، بهطوری که این موضوع را همین حالا در برخی استانها مثل خراسان شاهد هستیم.
بیشتر بخوانید:
مقدمات اولیه اصلاح قانون تسهیل را انجام دادهایم
اصلاً نگاه و رویکرد به وکالت بهعنوان یک کسبوکار، نگاهی سخیف، غیرعلمی و غیرکارشناسی است، به همین دلیل قرار است روی این قانون کار کنیم. مقدمات اولیه آن انجام شده است؛ اما هنوز بهطور تفصیلی وارد ارزیابی و تجزیه و تحلیل آن نشدهایم.
منبع: قدس آنلاین
درود بر اقای سالاری فهیم سواد یک وکیل حتی باید بالاتر از قاضی باشد متاسفانه قانون تسهیل بنیان دانش رو هدف گرفته البته نظام اموزش هم باید اصلاح بشود بدون کنکور با کنکور هر واحد کم کیفیت داره دانشجو حقوق پذیرش میکنه و مدرک حقوق صادر می کند که خیل کثیری از اونها الفبای حقوق رو هم اموزش ندیدندحتی بعضی از اساتید مدرس در همین دانشگاه ها دانش حقوقی مناسبی هم ندارند