اخبار

امکان تغییر پرونده مالیات تکلیفی پزشکان در سامانه واکنش به اطلاعات ماده ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر

وکلاپرس– سازمان امور مالیاتی کشور از امکان تغییر پرونده مالیات تکلیفی پزشکان در سامانه واکنش به اطلاعات ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر خبر داد.

به گزارش وکلاپرس، سازمان امور مالیاتی کشور در اطلاعیه ای اعلام کرد: اطلاعات مربوط به مالیات تکلیفی پزشکان در برخی موارد به همراه اطلاعات پرونده غیرمرتبط مودی، توسط مراکز درمانی ارسال شده که این امر باعث ایجاد خطا در محاسبه مالیات مربوطه می گردید.

در همین راستا سازمان امور مالیاتی اطلاعات مودیان را با امکان تغییر پرونده در این سامانه، قبل از رسیدگی و تعیین مالیات مقطوع موضوع تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‏های مستقیم در اختیار آنها قرار داده است.

بیشتر بخوانید:

متن اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور به شرح زیر است:

در ادامه فرآیند تحول دیجیتال نظام مالیاتی کشور و در اجرای بخشنامه شماره ۲۰۰/۱۴۰۳/۱۱ با هدف تکریم ارباب رجوع و تحقق بهینه درآمدهای مالیاتی، به منظور تسهیل و تسریع در تعیین پرونده مالیاتی، اطلاعات مربوط به مالیات تکلیفی پزشکان که در برخی موارد، این اطلاعات به همراه اطلاعات پرونده غیرمرتبط مودی، توسط مراکز درمانی ارسال شده و این امر باعث ایجاد خطا در محاسبه مالیات مربوطه می گردید، سازمان امور مالیاتی اطلاعات مودیان را با امکان تغییر پرونده در این سامانه، قبل از رسیدگی و تعیین مالیات مقطوع موضوع تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‏های مستقیم در اختیار آنها قرار داده است.

مودیان محترم می توانند با ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به نشانی my.tax.gov.ir و انتخاب گزینه سامانه واکنش اطلاعات در زیر شاخه اطلاعات صورت معاملات ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر وارد این سامانه شده و نسبت به تغییر اطلاعات در قسمت مالیات تکلیفی پزشکان اقدام نمایند.

در خصوص مالیات تکلیفی پزشکان در سامانه واکنش به اطلاعات ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر
در خصوص مالیات تکلیفی پزشکان در سامانه واکنش به اطلاعات ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر

منبع: روابط عمومی سازمان امور مالیاتی کشور

یک دیدگاه

  1. سلام برای من این پیامک آمده:
    مودی گرامی: تنها تا تاریخ ۰۵/۰۶/۱۴۰۴ قادر به تغییر پرونده مربوط به مالیات تکلیفی پزشکان عملکرد ۱۴۰۳ هستید.اطلاعات فوق در مسیر درگاه مالیاتی به آدرس my.tax.gov.ir در مسیر اطلاعات صورت حساب و ۱۶۹ مکرر، سامانه واکنش به اطلاعات، تب تکلیفی پزشکان در دسترس است.
    به مسیر اعلام شده مراجعه کردم و مالیات ثبت شده را دیدم اما امکان رد کردن یا واکنش یا اعتراض در صفحه وجود نداره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا